Een bandenexpert is meer dan lage prijzen.

Van een bandenexpert mag u meer verwachten dan het leveren van een (goedkope) autoband. Van een echte specialist op het gebied van autobanden moet u een gedegen advies krijgen welke is toegespitst op uw situatie. Graag leggen wij u uit wat u van onze dienstverlening kunt verwachten.

Uw bandenexpert voor Limburg

bandenexpert-limburgOns uitgangspunt is dat elke auto de juiste autobanden nodig heeft om een veilig weggedrag te kunnen garanderen. Om hieraan te voldoen is het van groot belang dat u een compleet advies krijgt afhankelijk van uw auto en uw rijgedrag. Wij zullen altijd met u in gesprek gaan om uit te vinden welke autoband het beste past bij uw situatie. Ook het balanceren en uitlijnen van de autobanden is onderdeel van ons gesprek. Vervolgens ontvangt u van een advies inclusief een duidelijke prijsopgave.

Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht wanneer u problemen ervaart tijdens het autorijden. Een trillend stuur is daarvan een mooi voorbeeld. Wij hebben de laatste nieuwe apparatuur tot onze beschikking die problemen met autobanden kan analyseren en oplossen. Heeft u een autoband kapot maar is deze verder nog van goede kwaliteit. Wij plakken uw autobanden vakkundig en professioneel tegen aantrekkelijke prijzen.

Uw bandenexpert en montage

bandenexpert-montageAls u van ons advies gebruik maakt of u heeft een probleem met uw auto dan plannen wij met u een afspraak. Een aantal werkzaamheden kunnen wij uitvoeren terwijl u wacht. Voor grotere werkzaamheden zoals het monteren van 4 nieuwe autobanden maken wij graag met u een afspraak. In onze moderne werkplaats zullen wij uw nieuwe autobanden vakkundig monteren inclusief uitlijning en balanceren. Tijdens de montage kunt u gebruik maken van ons gratis wifi netwerk en genieten van een lekker kopje koffie of thee. U bent dus gewoon online als u dat wenst!

Na afronding van de door ons uitgevoerde werkzaamheden bespreken wij samen met u het resultaat en kunt u weer veilig op weg naar een volgende bestemming. Heeft u vervolgens vragen over de uitgevoerde werkzaamheden of zijn er zaken niet duidelijk dan bent u bij ons natuurlijk altijd van harte welkom. Wij staan garant voor een optimale bandenservice en blijven dus graag met u in gesprek!

Wij zijn erg benieuwd wat een bandenexpert volgens u betekent en aan welke eisen dezen moet voldoen. Reacties zien wij graag tegemoet.

 

Laat wat van je horen

*