De bandenspecialist van Limburg

bandencentrum-limburgBanden van uw auto vormen het enige contact met het wegdek en daarom zijn deze dus van cruciaal belang voor de veiligheid van uzelf en van andere verkeersdeelnemers. De aanschaf en onderhoud van uw banden is dus erg belangrijk. Buiten de maat en levensduur van de banden zijn er nog een aantal factoren die u moet overwegen.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste banden kiest, die passen bij uw auto en rijgedrag, is het verstandig om een specialist te raadplegen. Autobanden Rewinkel is hét bandencentrum van Limburg en hier is altijd gekwalificeerd personeel aanwezig om u verder te helpen.

Banden van topkwaliteit

Rewinkel is een bandencentrale die gaat voor kwaliteit en veiligheid. Met de merken Vredestein, Coopertires en Gislaved als huismerk bent u verzekerd van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Heeft u een ander merk dat u gebruikt? Geen probleem. Autobanden Rewinkel kan elk kwaliteitsmerk band voor u bestellen en monteren. Daarnaast kunt u terecht voor:

  • Balanceren van uw banden,
  • Uitlijnen van uw banden,
  • Montage van uw banden,
  • Advies over zomerbanden, winterbanden, all-weather banden en run-flat banden

Onze prioriteit ligt bij uw veiligheid en daarom geven wij altijd advies op maat.

bandencentrum-Limburg

Ook voor niet-auto banden uw bandenspecialist

Er zijn natuurlijk veel meer type banden dan alleen autobanden. Wij zouden ons geen bandencentrum noemen als u alleen voor uw auto bij ons terecht kan. Verder hebben wij banden voor:

  • Bestelbus,
  • Aanhanger,
  • Caravan,
  • Campeerwagen,

Zelfs voor de kleinere maten in banden bent u bij ons aan het juiste adres. Met alles van kruiwagen tot skelter kan Rewinkel u van van dienst zijn.

Uw bandencentrale voor onderhoud van uw banden

Banden zijn vaak duur genoeg en u wilt niet voor elk kleinigheidje telkens weer nieuwe banden kopen. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij verzorgen ook het onderhoud en reparatie aan alle type banden. Wij hebben een eigen moderne werkplaats met vakkundig personeel. Heeft u banden die onderhoud nodig hebben dan kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Wij beoordelen dan de benodigde reparaties en we spreken met u af wanneer de band gemaakt kan worden. Vaak kan dat al dezelfde dag ingepland worden.