Bandenopslag regelt u snel en voordelig bij ons

Voor het opslaan van uw zomerbanden en winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 1500m 2 opslagruimte bieden wij u de mogelijkheid om autobanden voordelig en vakkundig op te slaan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Uiteraard zijn uw autobanden bij ons verzekerd tegen diefstal of brand.

Heeft u geen ruimte of wil u thuis geen ruimte vrijmaken voor uw bandenopslag dan bent u bij ons van harte welkom. Informeer eens naar onze mogelijkheden.

Uw bandenopslag en kosten

U wilt graag uw banden opslaan maar eerst weten wat de kosten zijn? Wij doen hier niet moeilijk over. Onze bandenopslag kosten zijn duidelijk en transparant. U kunt uw autobanden al opslaan voor een bedrag van € ?,-. Dit bedrag is inclusief demontage, opslag, en montage. U maakt met ons een afspraak en wij regelen de rest. Ook voor leaserijders hebben wij mogelijkheden voor bandenopslag.

Ons bandenhotel in beeld

Breng eens een bezoek aan onze vestiging zodat u met eigen ogen kunt zien hoe uw banden bij ons worden opgeslagen. Natuurlijk staat de koffie voor u klaar! Om u alvast een idee te geven zijn dit een aantal afbeeldingen van ons bandenhotel.

 

Wij hebben op dit moment nog ruimte beschikbaar voor de opslag van uw autobanden. Vraag naar onze gunstige voorwaarden!

Waarom bandenopslag bij Autobanden Rewinkel?

  • Uw banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal
  • Uw betaalt een vaste lage prijs voor het gehele jaar
  • Door opslag bij onze vestiging uw banden snel bij de hand
  • U heeft thuis meer ruimte over