Verhuur Bagageboxen

verhuur-dakkoffers Ik ga op vakantie en ik neem mee? Iedereen kent deze bezigheid wel. In werkelijkheid is het antwoord meestal: wij nemen (heel) veel mee. Naast al het geregel dat een vakantie met zich meebrengt, is het vaak ook nog eens passen en meten om alle bagage mee te krijgen. Geregeld komt u tot de conclusie dat u meer ruimte nodig heeft .

Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor u! Wij denken met u mee en hebben verschillende mogelijkheden om uw vakantie soepel van start te laten gaan. Voor elke type auto hebben wij een passende oplossing.

Nooit meer een gebrek aan bagageruimte met Autobanden Rewinkel!

Verhuur Dakkoffers

Voor de verhuur van dakkoffers bieden wij u een ruim assortiment met voor iedere auto een passende oplossing.  Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsmerken Thule en Kamei. De volgende mogelijkheden kunnen wij voor u monteren:

  • Bagagebox van 320 tot 650 liter, verhuur dakkoffers
  • Backup bagagebox voor trekhaak van 450 liter,
  • Fietsdragers tot 4 fietsen,
  • Skibox,
  • Sneeuwkettingen

Ook voor verhuur van Sneeuwkettingen en skiboxen

Gaat u op wintersport en heeft uw ruimte nodig om uw ski uitrusting mee te nemen in uw auto. Met onze speciale skiboxen van Thule neemt u alle skies en uitrusting moeiteloos mee met uw auto. Ook verhuren wij sneeuwkettingen zodat u zorgeloos naar uw bestemming kunt rijden. U bent altijd verzekerd van topkwaliteit en wij hebben voor alle auto’s passende sneeuwkettingen die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid.

Verhuur Dakdragers

verhuur sneeuwkettingen Uw dakkoffer moet natuurlijk vakkundig en veilig op uw auto gemonteerd worden. Daarbij zijn dakdragers van groot belang. Uiteraard is het ook mogelijk om de dakdragers te huren die passen bij u auto en geschikt zijn voor uw gehuurde dakkoffer.Wij zorgen voor een vakkundige en veilige montage zodat u aan een ontspannen vakantie kan beginnen.


Voor de verhuur van dakdragers zit u goed bij autobanden rewinkel.

Indien u via ons producten huurt van Thule of Kamei monteren wij deze gratis voor u. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Topspace onze partner

Voor het verhuur van bagage gerelateerde producten en sneeuwkettingen zijn we een samenwerking aangegaan met Topspace. Dit bedrijf heeft 18 jaar ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van fietsdragers tot dakkoffers. Verder is Topspace een officiële dealer van de hoogwaardige merken Thule en Kamei. Met de combinatie van Topspace en Autobanden Rewinkel bent u verzekerd van hoge kwaliteit producten en een uitstekende service .

Onze werkwijze

De werkwijze voor het huren van een bagagebox of ander product is duidelijk en eenvoudig. Ga naar de website van Topspace en zoek het product dat aan uw wensen voldoet. Klik op reserveren en vul alle benodigde gegevens in. Bij de montagelocatie selecteerd u Limburg (Susteren). Vul de gewenste ophaal- en terugbrengdag in. Wij zorgen ervoor dat alles gratis en vakkundig gemonteerd en gedemonteerd wordt.