Vredestein winterbanden

vredestein-winterbandenIn ons assortiment autobanden kiezen wij bewust voor Vredestein. Niet alleen omdat Vredestein van oorsprong een Nederlands bedrijf is maar zeker ook omdat de kwaliteit van autobanden van een zeer hoog niveau is. Nog altijd worden de autobanden voor een groot gedeelte in Nederland geproduceerd. Hiermee wordt mede de kwaliteit bepaald aangezien het totale productieproces volledig voldoet aan de laatste eisen op het gebied van ontwikkeling, duurzaamheid en veiligheid. In dit artikel vertellen wij u graag meer over de winterbanden van Vredestein.

Vredestein winterbanden: gewoon een goede keuze

Alle Vredestein winterbanden laten bij de belangrijke jaarlijkse winterbandentesten uitstekende resultaten zien. Binnen elke categorie winterband scoren de banden van Vredestein bovengemiddeld tot zeer goed. Uit alle bandentesten komen hoge scores als het gaat om rijgedrag bij droog weer, bij nat weer en bij sneeuw en ijs. Ook het geluidsniveau en de wegligging scoren goed.  Wanneer u kiest voor Vredestein winterbanden maakt u dus gewoon een goede keuze voor een Nederlandse A-merk autobanden.

Ruime keuze in vredestein winterbanden

Vredestein produceert vijf verschillende soorten winterbanden. Hieronder volgt een overzicht:

  • Vredestein Snowtrac: deze band heeft de juiste grip op nat, besneeuwd en beijzeld wegdek. De remweg van deze band is kort en de levensduur is lang. Kijk voor meer info op Vredestein snowtrac.
  • Vredestein Snowtrac 3: De eigenschappen van deze band kenmerken zich door maximale waterafvoer door de juiste groefdiepte, uitstekende reactie op handeling van de bestuurder en een laag geluidsniveau. Meer informatie vind u hier.
  • Wintrac Xtreme: Deze winterband is ontstaan door samenwerking met Giugiaro Design. Het is een high performance winterband met strakke lijnen, uitstekende koersstabiliteit en stuurprecisie en een laag geluidsniveau. Uiteraard horen bij deze high performance winterbanden perfecte rijeigenschappen. Kijk voor meer informatie op Wintrac Xtreme.
  • Wintrac Xtreme S: Het paradepaardje onder de Vredestein winterbanden is deze ultra high performance winterband. Geschikt voor snelheden tot 300 km/u, een sportieve uitstraling en uitstekende rijeigenschappen onder alle winterse omstandigheden maken deze winterband tot een absolute topper. Voor meer informatie en maatvoering verwijzen wij u graag naar Vredestein.

Speciaal voor SUV’s heeft Vredestein 2 specifieke winterbanden ontwikkeld. Meer informatie vindt u via Wintrac Nextreme SUV en Wintrac 4 Xtreme.

Wij leveren en monteren alle autobanden van Vredestein en veel maatvoeringen zijn op voorraad leverbaar. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw auto te bespreken.

Laat wat van je horen

*